Trademark-ul „Recursion”, inregistrat de Suzuki

Trademark-ul „Recursion”, inregistrat de Suzuki

Se pare ca numele de Recursion a fost de curand inregistrat de catre Suzuki, ceea ce a facut ca presa sa speculeze ca conceptul turbo este cu un pas mai aproape de a deveni un model de productie. Mai exact, pe data de 2 septembrie trademark-ul Recursion a fost inregistrat in Europa.

Suzuki-Recursion-Turbo-Concept-01

Aceasta inductie fortata a modelului „supra-alimentat” pare sa fie la mare moda in prezent, cel putin asta se observa la mai toti producatorii japonezi. Kawasaki are deja pe piata noul model uluitor Ninja H2, sau Ninja H2R ce dezvolta o putere impresionanta de 300 de cai. De asemenea se mai speculeaza faptul ca si Honda ar cocheta cu modele turbocharged, fiind doar o chestiune de timp pana acestea vor vedea linia de productie.Intrebarea ce se pune acum este cat de apropiata va fi noua motocicleta de conceptul cu care Suzuki a uimit in 2013 la Tokyo Motor Show, concept care la vremea respectiva venea echipat cu un motor ce ar fi dezvoltat peste 100cp. Asta ramane de vazut.

Oricum, majoritatea speculatiilor ne indica faptul ne-am putea astepta la un viitor model Suzuki Recursion la urmatorul EICMA Milano sau de ce nu, la Tokyo Motor Show, evenimente ce vor avea loc in lunile ce urmeaza.