Noul Hayabusa sau Concept GSX? Aceasta e intrebarea si raspunsul va veni peste o saptamana…

Noul Hayabusa sau Concept GSX? Aceasta e intrebarea si raspunsul va veni peste o saptamana…

La sfarsitul lunii trecute, o buna parte dintre constructorii japonezi de motociclete au anuntat o parte din modelele cu care se vor prezenta la sfarsitul lui octombrie si inceputul lui noiembrie in cadrul salonului Tokyo Motor Show, pastrandu-si probabil si surprizele in maneca.

Unul dintre acestia a fost si Suzuki, care a anuntat ca se va prezenta cu 12 modele concept si productie, 8 listate: Hayabusa, V-Strom 1000 ABS, GSX-S1000 ABS, GSX-S1000F ABS, GSR250 (sau GW250/INAZUMA in celelalte piete din afara Japoniei), DR-Z50, plus scuterul Hustler Scoot si controversatul GSX-R1000, plus 4 nedezvaluite.

Astazi, webzine-ul Visordown.com a anuntat ca este in posesia unei imagini din numarul 12 al publicatiei japoneze Young Machine, cunoscuta cu o rata ridicata de adeverire a zvonurilor, din care ar trebui sa intelegem ca e vorba de un nou model Suzuki Hayabusa cu motor de 1.500cc.

Untitled

Ceea ce e insa foarte curios e faptul ca modelul seamana sau mai degraba e bazat pe recentul Concept GSX, despre care se vorbea ca ar urma sa aiba un motor hibrid turbocharged, o premiera in industrie si o utilitate fabuloasa.

Probabil ca pentru publicatia japoneza este mai sigur sa prezinte acest Hayabusa cu motor de 1.500cc, insa nu e clar unde incepe realitatea si se termina speculatia.

2

Caci speculatiile spun ca Suzuki va aduce ceva nemaivazut la salonul de la Tokyo, sunt zvonuri inclusiv despre un nou V-Storm 250, dedicat pietelor asiatice. Asadar va fi interesant de urmarit daca ce se vorbeste despre acel concept GSX inseamna mai mult decat un concept.