Va prezenta Suzuki noul 2016 GSX-R250 in cadrul Tokyo Motor Show?

Va prezenta Suzuki noul 2016 GSX-R250 in cadrul Tokyo Motor Show?

Motoblast, un webzine indonezian, a publicat recent o imagine a ceea ce pare a fi 2016 Suzuki GSX-R250, model care ar putea fi prezentat in aceasta saptamana in cadrul salonului moto Tokyo Motor Show, programat sa debuteze peste doua zile, pe 29 octombrie.

GSX-R250 se zvoneste ca ar fi unul dintre cele doua modele din segmentul 250cc care ar urma sa fie dezvaluite in cadrul salonului moto japonez. Cealalta motocicleta se spune ca ar fi 2016 Suzuki V-Storm 250.

Ambele motociclete, continua aceleasi zvonuri, ar urma sa se bazeze pe motorul regasit pe modelul Inazuma 250, realizat putin diferit in cazul modelului Suzuki GSX-R250. Cum pe website-ul indonezian nu au aparut alte detalii privind specificatiile tehnice, disponibilitatea modelului in showroom-uri sau pretul, nu ne ramane decat sa mai asteptam cateva zile pana cand vor putea fi gasite la standul Suzuki de la Tokyo Motor Show.

Concret, nu exista nici un motiv ca zvonul sa nu devina realitate, caci apare fireasca dorinta constructorului japonez de a alinia un sportbike de capacitate redusa in lineup-ul sau, care sa concureze cu modelele Kawasaki Ninja 300, Yamaha R3, KTM RC 390 sau noul Honda CBR250RR.